Search for avondschool

 
avondschool
avondschool WikiWoordenboek.
Een avondschool maakt het mogelijk voor mensen die overdag een baan hebben toch diploma's' te halen. Engels: evening classes en, evening-school en, night-school en. Het woord avondschool staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd avondschool" herkend door.:
Accent avondonderwijs CVO Accent.
Op de Accent avondschool vergroten cursisten hun zelfredzaamheid door allerlei basis arbeidsvaardigheden te leren en te leren lezen en schrijven. Accent avondsonderwijs houdt in het aanbod van trainingen en cursussen rekening met de wensen van de cursisten en zorgverleners. In een ontspannen, veilige sfeer werken zij samen, aan een individuele leerroute en zonder prestatiedruk.
Capelle krijgt avondschool voor verstandelijk beperkten Rotterdam AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple
Jan Kok Boomerang Fotografie. Capelle krijgt avondschool voor verstandelijk beperkten. Een avondschool speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking is gisteravond in Capelle van start gegaan. Het is de vierde vestiging van Accent Avondschool. Het, is goed voor de sociale contacten.'
Synoniemen van avondschool; ander woord voor avondschool synoniemen.net.
over deze site. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. Je zoekopdracht is bewaard, zodat kan worden onderzocht of avondschool bij een volgende aanvulling met passende synoniemen kan worden opgenomen. bij andere sites.:
Nieuwe cursussen Avondschool Hoogeveen van start Regionieuws Hoogeveen.
Hoogeveen: Dinsdag 9 oktober trapt Avondschool Hoogeveen het nieuwe cursusjaar af. Op dinsdag 25 september en dinsdag 2 oktober zijn er informatieavonden om inwoners van Hoogeveen te laten kennismaken met de avondschool en het cursusaanbod. Iedereen die iets wil leren, is van harte welkom!
Avondschool Gemert.
Cursussen voor mensen met een verstandelijke beperking. Avondschool Gemert is avondonderwijs dat is ontstaan. uit de vroegere nazorg voor moeilijk lerende kinderen. Om deze leerlingen verder te begeleiden in de. maatschappij heeft de heer Jac Leemans. de toenmalige directeur van de Petrus Dondersschool.
Avondschool Emmen doet meer dan kennis vergroten Trendbureau Drenthe.
Een structureel budget voor de Avondschool ontbreekt tot nu toe. Dit zou de Avondschool tot een structurele voorziening maken. Avondschool Emmen nodigt iedereen van harte uit om vrijblijvend een keer langs te komen op dinsdagavond of om de Facebookpagina van Avondschool Emmen te bezoeken.
De avondschool Maeve Binchy grootletterboek Bibliotheek.nl.
Maeve Binchy De avondschool. Een Ierse die haar geliefde naar Siciliƫ is gevolgd, keert na jaren naar haar vaderland terug om daar les te gaan geven aan een avondschool. Fictie, Romantische verhalen Onderwerpen. Proza romans/novellen, romans en novellen; vertaald Taal.
Wat is de betekenis van avondschool.
schot dat het vallen van den avond aankondigt; vaak als een teeken dat het een of ander niet meer mag geschieden het avondschot i. toon meer resultaten. Synoniemen van avondschool. toon alle synoniemen van avondschool." Spreekwoorden met avondschool. De of het avondschool?

Contact Us