More results for hbo deeltijd studies

 
hbo deeltijd studies
Bachelor Rechtsgeleerdheid deeltijd Erasmus University Rotterdam.
De bachelor Rechtsgeleerdheid deeltijd in Rotterdam staat voor flexibel onderwijs met focus in een moderne omgeving. Flexibel door ons vrijdagmiddagonderwijs is het mogelijk om zelfstandig en flexibel het onderwijs in deeltijd te volgen. Focus door onze onderwijsstructuur één vak per blok maximale aandacht voor ieder vak.
Hoe kan ik leren naast mijn werk? Rijksoverheid.nl.
Volledige opleiding: het gaat hier om een studie in het hoger onderwijs die u in voltijd of deeltijd kunt volgen. Duale studie: u combineert werken met een studie in het hoger beroepsonderwijs hbo. Een duale studie is niet hetzelfde als een deeltijdstudie.
Business Studies Deeltijd.
Het verlaagd wettelijk collegegeld bedraagt 50% van het normale wettelijke collegegeld. Dit is van toepassing voor alle nieuwe hbo studenten die een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgen en het wettelijk collegegeld betalen. Meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.
Deeltijdopleidingen HvA. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTu
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijdopleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
deeltijd associate degrees.
Bent u op zoek naar een korte, behapbare opleiding? Human Resource Management 2 jaar deeltijd Leeuwarden. Kies je voor de Associate degree Human Resource Management van NHL Stenden Hogeschool dan ben jij in twee jaar klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Human Resource Management HRM deeltijd Groningen. We leven in een snel veranderende omgeving. Het is belangrijk om medewerkers en organisaties klaar te stomen voor deze toekomst. ICT Telecommunicatie Overbetuwe. ICT Telecommunicatie Overbetuwe. ICT Internet of Things deeltijd Rotterdam. Vind je het leuk om met behulp van IT en sensoren slimme oplossingen te bedenken? Dan is deze praktijkgerichte tweejarige opleiding iets voor jou! ICT Service Management voltijd deeltijd Rotterdam. De tweejarige, praktijkgerichte Ad ICT Service Management is bedoeld voor professionals en afgestudeerden uit het mbo, die als ICT Service Manager binnen organisaties en bedrijven willen werken. ICT Service Management Ede. Improvement Analist Rotterdam. Industriële Automatisering Overbetuwe. Industriële Automatisering Overbetuwe. Informatica deeltijd Breda.
Studeren in deeltijd Viaa.
Studeren in deeltijd. Heb je een leuke baan en wil je je daar graag verder in professionaliseren? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je je laten omscholen naar een professional in de vakgebieden onderwijs, zorg, welzijn of theologie?
Vind je studie Hogeschool Leiden.
Studeren bij de hogeschool. Studeren in Leiden. Hogeschool Leiden onderneemt. LVB en risicovol gedrag. Natuur en Ontwikkeling Kind. Ouderschap en Ouderbegeleiding. Passend Onderwijs/Inclusive Education. Sociaal Werk in de kinder en jeugdpsychiatrie. Waarden van Vrijeschool Onderwijs. Transformaties in de Zorg voor Jeugd. Professionaliseren door Onderwijspedagogisch Praktijkonderzoek. Eigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg. Sociale Innovatie en Ondernemerschap. Vitaliteit en Eigen Regie. Verpleegkundige Intramurale Ouderenzorg. Innovatieve Moleculaire Diagnostiek. Digital Forensics E-Discovery. Leiden Centre for Applied Bioscience. Stages en Bedrijfsopdrachten. Ondernemen met HSL. Stages en Bedrijfsopdrachten voor studenten. Uw toegepast onderzoek. Samenwerken met de hogeschool. Over Hogeschool Leiden. Over de hogeschool. Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie. Over Hogeschool Leiden. Hier staan wij voor. College van Bestuur. Raad van Toezicht. Rechtsbescherming en reglementen. Jaarverslag en accreditaties. Hogeschool als werkgever. Filter op Interessegebied. Sociaal Werk en Toegepaste Psychologie. Management en Bedrijf. Life Science en ICT. Filter op Vorm. Filter op trefwoord. Vind je studie. Zoek je een opleiding? Op deze pagina vind je alle voltijd, deeltijd, en duale opleidingen van Hogeschool Leiden. Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs Acpa. Wil je werken in het basisonderwijs? Bij de Academische Pabo van Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden behaal je een bachelor op hbo en wo-niveau.
Deeltijdopleiding DUO.
Geld voor school en studie. Home Zoek Login. Zoek Log in. Naar Geld voor school en studie Deeltijdopleiding. Als u een opleiding in deeltijd volgt, hebt u geen recht op studiefinanciering. U kunt wel onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming voor deeltijders aanvragen.
AP Hogeschool Antwerpen.
Schools of Arts. Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Werken bij AP. Waarom werken bij AP? Event @ AP. Op zoek naar de opleiding voor jou. Op zoek naar de perfecte studie die helemaal bij je past?

Contact Us