Looking for fysiotherapie?

 
fysiotherapie
Fysiotherapie Zorgmolen.
Fysiotherapie De Zorgmolen. De praktijkencombinatie Fysiotherapie Molenwijk en Fysio-manueletherapie Pim Zandwijk vormen Fysiotherapie De Zorgmolen in gezondheidscentrum De Zorgmolen. Wij bieden fysiotherapie, ook aan huis, manuele therapie en oedeemtherapie CKR geregistreerd. Tevens bieden we geregistreerd craniosacraal therapie. Naast individuele therapie verzorgen wij groepstherapie en beweegprogrammas voor: COPD, diabetes, coronaire hartziekten en hartfalen, oncologie en artrose.
Fysiotherapie Fitness Revalidatie 8 locaties Het Preventiecentrum.
Wil je meer informatie over onze fitness of wil je bijvoorbeeld een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten van Preventiecentrum? Neem contact met ons op! De fysiotherapeuten van fysiotherapiepraktijk het Preventiecentrum staan dagelijks voor u klaar voor veel verschillende vormen van fysiotherapie.
Fysiotherapie Leidsevaart Fysiotherapie Haarlem Bewegen doet leven!
Fysiotherapie Leidsevaart is bij de uitreiking van de Qualiview Awards 2018 tweede geworden in de categorie de door de klant meest gewaardeerde grote fysiotherapiepraktijk. Wilt u onze persoonlijke behandeling zelf ervaren? Meld u dan aan en maak een afspraak! Aanmelden Bel ons. 2014 HG Haarlem.
Fysiotherapie Wikipedia.
Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun en bewegingsapparaat van de mens. De fysiotherapie is voortgekomen uit de heilgymnastiek, die tot de jaren 1960 werd beoefend door een heilgymnast.
Fysiotherapie en beweegzorg.
Fysiotherapie en beweegzorg. Fysiotherapie en beweegzorg. Heeft u beweegzorg nodig, zoals fysiotherapie of ergotherapie? Dan vertellen we u graag meer over uw vergoeding. Fysiotherapie tot 18 jaar. Fysiotherapie vanaf 18 jaar. Fysiotherapie voor een chronische aandoening. Wat is een chronische aandoening?
Fysiotherapie Widar gezondheidscentrum Zeist.
Antroposofische fysiotherapie en ritmische massage. Triggerpoint behandeling en dry needling. Adem en ontspanningstherapie. Karen Griffioen vertelt over haar werkwijze. Kwaliteit is altijd te verbeteren. Fysiotherapie / ritmische massage en de landelijke maatregelen t.a.v. Voor en na uw behandeling wordt de behandelkamer door ons gereinigd.
Home.
Sinds enige tijd zijn er op meerdere plekken in Nederland plekken waar bokstraining wordt gegeven voor mensen met de ziekte van Parkinson. Ieder van ons heeft een eigen specialisatie en met elkaar hebben wij alle kennis in huis. Aspecifieke Lage Rugklachten netwerk. Handennetwerk Noord West. Nederlands Lymfoedeem Netwerk. Fysiotherapie Elisabeth Alkmaar 2020 Webdesign: Pagemakers Login PRIVACYREGLEMENT.
fysiotherapie Gezondheidscentrum De Nije Veste.
In 2014 is dit traject ingezet en het resultaat mag best bijzonder genoemd worden en is uniek in Nederland. FYSIOTHERAPIE DE NIJE VESTE PROLONGEERT PLUS-STATUS. Praktijk FYSIOTHERAPIE DE NIJE VESTE wordt zowel door verzekeraars als door haar cliënten beoordeeld op de kwaliteit van de dienstverlening.
Iedereen gezond in beweging Fysiotherapie OpMaat.
Fysiotherapie OpMaat en het Coronavirus Vanzelfsprekend hebben wij altijd uitstekende hygiënische maatregelen in onze praktijk. In deze tijd volgen wij daarnaast de adviezen van de overheid en het RI. 13 maart, 2020. Manueel therapie in huizen. Jim Paul Terlingen komt het team in Huizen versterken als Manueel Therapeut. 03 januari, 2020. Neem contact met ons op. In deze periode hebben we inloop spreekuren via beeldbellen van 10.00 uur 15.00 uur. Neem contact op via info@fysiotherapieopmaat.nl. Meer informatie over het online inloopspreekuur. Fornheselaan 6, 3734 GC. Leijenseweg 123, 3721 BC. Leidsche Rijn Utrecht.

Contact Us