More results for deeltijd opleiding

 
deeltijd opleiding
Deeltijdopleidingen HvA. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTu
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijdopleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
De deeltijdopleiding Meesteropleiding Coupeur.
GEZEL A EN B. Gezelfase A en B kunnen ook in deeltijd gevolgd worden, duur in totaal 3 1/2 jaar. Daarna kan de opleiding alleen in voltijd vervolgd worden. Unieke onderwijsvisie en positionering. Het pure vakmanschap van de coupeur, het ambacht van het op kwalitatief topniveau maken, is de rode draad van het leertraject.
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Zoek een vestiging. Werken bij Tempo-Team. Vind jouw volgende baan. Heb jij plezier in je werk? Lees alles over werkplezier. Pak je kans. Start een opleiding die bij je past. Het Rode Boekje 2019. Alles over arbeidswetgeving. Bekijk onze vakgebieden.
In deeltijd Universiteit Leiden.
De cursusduur is vierenhalf jaar, waarbij elk jaar een studielast heeft van ongeveer 40 EC. Het gemiddelde aantal uren dat per week aan de studie moet worden besteed, is 20-30 uur. De deeltijdopleiding is geen avondopleiding. Neem contact op met de opleiding.
Deeltijd Gezondheids HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je bevindt je in.: Hanneke de Vries. Je hebt een warme belangstelling voor de zorg en welzijnssector en je wilt graag zelf meer invloed hebben op werkprocessen in deze sector. Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Management in de Zorg is zowel in een 2-jarig Ad als 4-jarig bachelor programma te volgen. In het laatste geval leidt deze op tot manager op tactisch en strategisch niveau. Bekijk hieronder ook de HBO gezondheidszorg opleiding: Deeltijd HBO Verpleegkunde.
Opleidingen deeltijd master en masterclasses Risicomanagement en Public Management Universiteit Twente.
Omhoog Executive Education UT Opleidingen Startdata Inschrijven Wie gingen u voor Veelgestelde vragen Over ons Evenementen Kennisbank Contact. Zie Executive Education. Bedrijfs en bestuurskunde. Bestuur en Overheid. Economie en Bedrijfswetenschappen. Ethiek en Governance. Leiderschap en Internationaal. Ondernemerschap en Innovatie. Politiek en Bestuur. Risicomanagement en Veiligheid. Sociale en Gedragswetenschappen. Talent en HR Management. Maximaal 1 week. Langer dan een jaar. Master Public Management. MPM 30 maanden Deeltijd 90% Nederlandstalig, 10% Engelstalig. De Master Public Management MPM is dé tweejarige parttime opleiding voor aankomende managers, leidinggevenden en bestuurders in de publieke sector.
Verpleegkunde deeltijd.
In de deeltijdopleiding tot hbo-verpleegkundige zijn jouw kennis en ervaring het uitgangspunt voor het traject dat je gaat volgen. Door het uitgebreide aanbod aan onderwijsmodules, gecombineerd met werkplek en afstandsleren, kun je je eigen opleiding op maat invullen. Als hbo-verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de planning, de organisatie en de coördinatie van de verpleegkundige zorg en maak je deel uit van een multidisciplinair team.
Koningstheateracademie.
Wil je auditie doen voor de voltijdopleiding of een van onze deeltijd-varianten? Meld je hier snel aan! BACHELOR OF CABARET. KTA biedt de eerste en enige officiële HBO-opleiding aan tot cabaretier in Nederland. De Bachelor of Cabaret is een vierjarige voltijd opleiding.
Een deeltijd hbo/wo opleiding volgen? Dit zijn de mogelijkheden als je in deeltijd wilt studeren StudiekeuzeMaken.nl.
De duur van een studie in deeltijd is afhankelijk van eventuele vrijstellingen en van het studiesucces. Er zijn studies die in 3 jaar of 4 jaar te halen zijn. Het is ook mogelijk dat je kind 45, jaar doet over een bachelor studie waar normaal 3 jaar voor staat.

Contact Us